HOME FAQs


   
 

In slechts enkele minuten zult u leren hoe u met behulp van de volgende producten uw business via het Internet kunt opbouwen:


Search Engine Placement (ZOEKMACHINEPLAATSING)
Zorg ervoor dat uw website vanaf alle zoekmachines goed zichtbaar is. Uw website heeft ook recht op het buitengewone webverkeer dat onze klanten genieten. Ons team van ontwikkelaars en specialisten staan nu klaar om uw website de beste positionering te bezorgen.

Pay Per Visitor Engine (PAY-PER-KLIK MACHINE)
Search Engine Placement 4U.com bezit de snelst groeiende en krachtigste pay-per-klik machine van het Internet. Betalen per bannerbezichtiging? Nee hoor! Onze klanten betalen uitsluitend voor GEINTERRESSEERDE bezoekers. Bezichtigingen zijn GRATIS. Dankzij het door onze interne ontwikkelaars ontworpen netwerk groeien we enorm hard. We verwachten dat we over 12 maanden de rest hebben ingehaald en de grootste bron van relevante, doelgerichte kliks van het Internet zullen zijn.

Affiliate Tracking
Gebruik het gigantische affiliate-tracking netwerk van Search Engine Placement 4U.com om een leger van benoemde verwijzingswebsites op te bouwen, die u business bezorgen. De benoemingsopstelling bepaalt u zelf. U kunt een onbeperkt aantal nieuwe verwijzers in verwante bedrijfssectoren toevoegen. Bovendien bieden wij gratis hulpmiddelen aan die u helpen bij het werven en inschrijven van affiliates. Search Engine Placement 4U.com regelt alle administratie, inclusief het uitschrijven van cheques.

Merchant Associate Program
Ons e-commerce pakket is geschikt voor webmasters, web hosting bedrijven, Internetportalen, en Internetwarenhuizen voor het opbouwen van webverkeer. Ze verkopen onze promotiediensten in hun naam en maken aanzienlijke winst. Search Engine Placement 4U.com verricht al het werk onder uw private label.

World Power (WERELDMACHT)
De World Power (wereldmacht) vertaal-, optimalisatie- en submission services van Search Engine Placement 4U.com bieden klanten met een wereldwijd perspectief de gelegenheid om hun aanwezigheid op het Internet over de hele wereld te verbeteren. Wij bieden pakketten voor specifieke doellanden en aparte taalgroepen aan. Deze pakketten zijn zeer voordelig en houden in menselijke vertaling van een hoofdpagina van uw website en doelgerichte marketing in één land.

International Representatives (INTERNATIONALE VERTEGENWOORDIGERS)
Search Engine Placement 4U.com zoekt marketingvertegenwoordigers in alle landen die onze enorme bron van leads en productvaardigheden kunnen benutten om wereldwijd meer bekendheid op het Internet te scheppen.

 

 QUICK JUMP MENU
- Zoek Machine Plaatsing
- Pay-Per-Klik Machine
- Affiliate Tracking
- Merchant Associate Program
- Wereldmacht
- Internationale Vertegenwoordigers

View our services in Chinese.
- Chinese
View our services in Dutch.
- Dutch
View our services in Farsi.
- Farsi
View our services in Spanish.
- Spanish
View our services in French.
- French
View our services in Deutsch.
- German
View our services in Greek.
- Greek
View our services in Hindi.
- Hindi
View our services in Italian
- Italian
View our services in Japanese.
- Japanese
View our services in Korean.
- Korean
View our services in Portuguese.
- Portuguese
View our services in Russian.
- Russian
View our services in Arabic.
- Arabic


SEARCHENGINEPLACEMENT4U.COM 4850 W. Flamingo Road, Suite 39, Las Vegas, NV 89103
Sales: 702.555.0157 Support: 702.555.0145 Fax: 702.555.0192